Nieuwe locatie in Deurne!

Overname Groen- en Grondrecycling van Gebrs. van Vijfeijken in Deurne door Van Iersel Compost

Vanaf 3 april neemt familiebedrijf  Van Iersel,  met haar hoofdvestiging in Biezenmortel,  de groen- en grondrecycling tak van Gebrs. van Vijfeijken aan de Helmondsingel 131 in Deurne over. Gebrs. van Vijfeijken heeft er voor gekozen om de groen- en grondrecycling aan Van Iersel over te dragen en zichzelf meer te focussen op de andere takken die het familiebedrijf voort blijft zetten, zoals cultuurtechniek, grond- weg en waterwerken.

Op de foto van links naar rechts : Mark, Bram en Edwin van Iersel, Harrie en Jan van Vijfeijken.

Als solide familiebedrijf wil Van Iersel haar unieke kennispositie in de markt verder uitbouwen. Met de exploitatie van de composteerinrichting in Deurne heeft Van Iersel een nog bredere spreiding en kan zij haar klanten nog beter van dienst zijn. De locatie gaat Van Iersel Deurne BV heten.

Van Iersel 
Het familiebedrijf Van Iersel is in 1947 opgericht door de opa van de huidige generatie A.G. van Iersel (Janus) en was van oorsprong een loonbedrijf, dat via cultuurtechnische werken en inname van groenafval groot is geworden in de composteringsbranche. Nu is Van Iersel Compost, onder leiding van de derde generatie,  één van Nederlands grootste groenafvalverwerkers. Zij onderscheiden zich in de markt door heel sterk te focussen op de kwaliteit van hun eindproducten en de juiste toepassing daarvan en daar is het bedrijf en haar medewerkers trots op. 

Het bedrijf verwerkt groenafval van openbare, particuliere en professionele bronnen tot hoogwaardige compost. Inmiddels beschikken ze over vier vestigingen (Biezenmortel, Ravenstein, Gilze en Deurne) en zijn er gezamenlijk met zusterbedrijf Soiltech > 40 vakbekwame medewerkers in dienst. Van Iersel is in het bezit van het RHP certificaat wat nodig is om te kunnen leveren aan potgrondbedrijven en het  BRL9335-certificaat voor het gecontroleerd samenstellen en verhandelen van grondproducten. De terreinen zijn ingericht volgens de wettelijke milieueisen en –normen en ze zijn aangesloten bij Belangenvereniging voor Verwerkingsbedrijven van Organische Reststoffen (BVOR), brancheorganisatie Cumela en Stichting Veldleeuwerik. Van Iersel investeert voortdurend in haar productieproces om compost en grondproducten van de best mogelijke kwaliteit te kunnen (blijven) maken.

 

Zorg
voor de Bodem

Bodemanalyses Op basis van een bodemanalyse kunt u een uitgebreid en begrijpelijk bemestingsadvies ontvangen. Er wordt per perceel omschreven welke mineralen...

Inname
groen- afval

Van groenafval naar grondstof! Van Iersel Compost is gespecialiseerd in groenrecycling: wij nemen groenafval in en verwerken dat vervolgens tot compostproducten...