Machineverhuur

(Trommel)zeef huren

Van Iersel Compost heeft een tiental trommelzeven beschikbaar, die verhuurd worden voor het zeven van diverse producten. De zeven zijn mobiel en te transporteren achter een vrachtwagen, zodat deze op elke gewenste locatie kunnen worden ingezet. Onze zeven zijn verkrijgbaar met verschillende perforatie-afmetingen zeeftrommels, waarmee er op diverse fracties kan worden gezeefd. Deze trommels zijn eventueel ook los te huur. De capaciteit hangt samen met de fractiegrootte en het te zeven materiaal. Hierdoor varieert de capaciteit tussen ca. 20 en 80 m³ per uur (input).

Toepassingsgebied

Compost, houtsnippers,  zand, fijn puin, grond, verkleind bouw- en sloopafval, etc.

Gebruikersgroep

Voor mensen die een professionele zeefmachine zoeken, zoals loonwerkers, composteerinrichtingen, afvalverwerkingsbedrijven, aannemers van grondwerken en recyclingbedrijven. Vooral voor de wat kleinere werf of werklocaties is het een ideale machine.

Fracties trommels

De zeeffracties lopen uiteen van 5mm tot 60mm. Klik hier voor een overzicht van de fracties van de trommels.

Snipperen op locatie

Voor het verkleinen van groenafval op locatie verhuren we een mobiele versnipperaar van het type Doppstadt AK 510. Deze machine is enkel te huren inclusief bediening en mobiele kraan. Zodoende kan de machine optimaal worden ingezet met een hoge capaciteit.

Voor specifieke wensen en mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Zodoende kunnen we voor uw situatie de beste oplossing bieden.

Doppstadt AK510 - Van Iersel Compost Doppstadt AK510 met mobiele kraan - Van Iersel Compost

Transport

Het is mogelijk om door ons op locatie groenafval op te halen of compost te leveren.

Vrachtwagens Van Iersel Compost

Meer informatie & contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en tarieven via telefoonnummer 0411-648100 of stuur een e-mail naar info@van-iersel.eu.

De verhuur gebeurt in goed overleg en de kosten zijn afhankelijk van het aantal draaiuren, evt. aan- en afvoerkosten en brandstof. Daarbij kunnen ook kosten voor het herstel van schade door onjuist gebruik worden verhaald op de huurder.

Zorg
voor de Bodem

Bodemanalyses Op basis van een bodemanalyse kunt u een uitgebreid en begrijpelijk bemestingsadvies ontvangen. Er wordt per perceel omschreven welke mineralen...

Inname
groen- afval

Van groenafval naar grondstof! Van Iersel Compost is gespecialiseerd in groenrecycling: wij nemen groenafval in en verwerken dat vervolgens tot compostproducten...