Sportvelden & golfbanen

Onderhoud en natuurlijke bemesting

In een markt waarin alternatieven gezocht worden voor het kunstmest en bestrijdingsmiddelen, kunnen onze compostproducten een uitkomst bieden. Toepassing ervan biedt vele voordelen zoals een gereguleerde groei, betere beworteling en minder vocht- en droogtegevoelig.

Relevante bodemverbeteraars
Bekijk hieronder de  producten, die relevant zijn voor sportvelden & golfbanen:

Programma voor bodemverbetering
Wij adviseren u graag persoonlijk voor het opstellen van een bodemverbeteringsprogramma voor uw specifieke teelt. Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0411-648 100 of stuur een e-mail naar info@van-iersel.eu.

Chemievrij onderhoud sportvelden
Van Iersel Compost en zusterbedrijf Soiltech hebben bijgedragen aan de pilot van het chemievrij onderhoud van de sportvelden in Haaren. De gemeente Haaren heeft voor dit project in 2014 zelfs de 'Schoon Water Innovatieprijs' gewonnen. Bekijk hier de referentievideo.

Zorg
voor de Bodem

Op basis van de huidige situatie kunnen wij, vooralsnog, uw grondmonsters in behandeling nemen met de service en  doorlooptijden zoals...

Inname
groen- afval

Van groenafval naar grondstof! Van Iersel Compost is gespecialiseerd in groenrecycling: wij nemen groenafval in en verwerken dat vervolgens tot compostproducten...